Taxi Leidschenveen-Schiphol €79,50*

Den Haag-Leidschenveen is een stadsdeel in de gemeente Den Haag en is gelegen tussen de gemeentes Nootdorp, Ypenburg, Voorburg-Leidschendam en Zoetermeer. Sinds 2002 maakt het onderdeel uit van het stads Leidschenveen-Ypenburg. Woont u in Den Haag-Leidschenveen en heeft u een taxi nodig? Dan bent u bij Rayontaxi Den Haag-Leidschenveen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de concurrerende taxi in uw regio. Bel ons op 070-260 2006 voor het inplannen van een taxirit. Uiteraard behoort het online reserveren van een taxi ook tot de mogelijkheden. 

Taxi Leidschenveen

Waar brengt Rayontaxi Den Haag-Leidschenveen u naartoe?

Rayontaxi Den Haag-Leidschenveen brengt u overal eenvoudig en snel naartoe. Of u nu naar het Randstadrail-Leidschenveen station gebracht wilt worden of als u vervoer nodig heeft naar het aangrenzende Forepark, onze taxichauffeurs staan altijd voor u klaar. De taxi's van Rayontaxi Den Haag-Leidschenveen kunnen u ook afzetten bij woonzorgcentrum Leilinde. Wilt u in het weekend graag eens een bezoek brengen aan SV Leidschenveen? Schroom niet om een taxi te bellen. Onze taxi's zorgen altijd voor een aangename en relaxte taxirit.

Zorgeloos met de taxi op pad in Den Haag-Leidschenveen

Wat het doel van uw reis ook is, Rayontaxi Den Haag-Leidschenveen brengt u zorgeloos overal naartoe. Ideaal als u op korte termijn een taxi nodig heeft voor uw reis naar Schiphol Airport of Rotterdam The Hague Airport. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon boeken voor een gezellig avondje uit met vrienden of familie. Kortom, voor comfortabel en luxe taxivervoer in Den Haag-Leidschenveen doet u een beroep onze taxiservice. Reist u vaker met Rayontaxi Den Haag-Leidschenveen? Mail ons vrijblijvend voor een offerte. Binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte in uw mailbox. 

U kunt in heel het stadsdeel den Haag- Leidschenveen een taxi bestellen:

  • Velden
  • Waterland
  • 's-Gravendreef
  • Lanen
  • De Dijken 

Taxiservice Leidschenveen

In de taxi kan u ook eenvoudig met pin of credit card betalen.

Contact opnemen of een taxi reserveren?

  • Bel: 015 - 263 7777
  • Of gebruik het onderstaande formulier
https://www.rayontaxi.com/index.php?option=com_chronoforms5&act=render&action=load_captcha&chronoform=contactformulierregio&action_id=6&tvout=ajax&rand=332082506

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Akkoord & sluiten