Taxi Ypenburg-Schiphol €79,50*

Den Haag-Ypenburg is een wijk en stadsdeel in de gemeente Den Haag. Na het sluiten van vliegveld Ypenburg werd in 1997 een nieuwe woonwijk ontwikkeld en hieruit is Den Haag-Ypenburg ontstaan. Voor comfortabel taxivervoer in deze wijk en omstreken, kunt u een beroep doen op de taxiservice van Rayontaxi Den Haag-Ypenburg. Of u nu zakelijk of particulier een taxirit wilt boeken, bel Rayontaxi op 015-2637777 voor het reserveren van een luxe taxi.

Taxi Bestellen Ypenburg

Den Haag-Ypenburg: waar wilt u naartoe?

Waar u ook woont in het stadsdeel Den Haag-Ypenburg, Taxi Den Haag-Ypenburg haalt u overal op. U kunt bijvoorbeeld vervoerd worden naar NS Station Den Haag-Ypenburg, het station waar ook de Randstadrail stopt en aankomt. Ook als u een bezoek wilt brengen aan Gezondheidscentrum De Reef of wilt winkelen in winkelcentrum Ypenburg of in het winkelcentrum van het aangrenzende den Haag-Leidschenveen , staat Rayontaxi Den Haag-Ypenburg voor u klaar. Werkt u op bedrijvenpark Ypenburg en ontbreekt het u aan eigen vervoer? Maakt u gerust gebruik van onze taxiservice. Onze taxi's zijn ruim, luxe en comfortabel. Uiteraard betaalt u hiervoor een scherp tarief.

Geniet van de service van Rayontaxi Den Haag-Ypenburg

Het maakt niet uit wat het doel van uw reis is en of u bijvoorbeeld naar de Ypenburgse Poort (Delft-Noord) toe moet of juist vervoer nodig heeft naar Schiphol Airport, Rayontaxi Den Haag-Ypenburg staat altijd voor u klaar. Ideaal als u op vakantie gaat of terugkomt van een belangrijke zakenreis. Dankzij ons comfortabele taxivervoer en onze aantrekkelijke tarieven zijn wij de belangrijkste taxiconcurrent in uw regio. Laat ons het vervoer verzorgen van A naar B en kies voor onze taxiservice. Hebt u vaker een taxi nodig? Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden of ontvang binnen 24 uur een passende offerte.

U kunt in heel het stadsdeel den Haag-Ypenburg een taxi bestellen:

  • Bosweide
  • De Bras
  • De Kaden
  • Morgenweide
  • Singels
  • Waterwijk

Taxiservice Ypenburg

In de taxi kan u ook eenvoudig met pin of credit card betalen.

Contact opnemen of een taxi reserveren?

  • Bel: 015 - 263 7777
  • Of gebruik het onderstaande formulier
https://www.rayontaxi.com/index.php?option=com_chronoforms5&act=render&action=load_captcha&chronoform=contactformulierregio&action_id=6&tvout=ajax&rand=1405036633

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Akkoord & sluiten