Taxi Delfgauw-Schiphol €85,00*

Delfgauw valt onder de gemeente Pijnacker-Nootdorp en staat natuurlijk vooral bekend om het natuurgebied Delftse Hout. Voor comfortabel taxivervoer vanuit Delfgauw naar een door u gekozen bestemming, kunt u uitstekend terecht bij Rayontaxi. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen een beroep doen op onze taxiservice en dienstverlening. Wij verzorgen taxivervoer van A naar B in regio Delft. U kunt ons direct bellen voor het boeken van een taxirit op 015-2637777. 

Taxi Bestellen Delfgauw

Waar brengt Taxi Delfgauw u naartoe?

Rayontaxi Delfgauw brengt u bijvoorbeeld bedrijventerrein Ruyven of naar Zuideindseweg, Oude Leede weg en de Overgauwseweg. Of u nu in woonwijk Emerald woont, dicht bij de A13 of langs de provinciale weg N70, Rayontaxi doet er alles aan om u op uw bestemming te brengen. Het maakt niet uit of u een zakelijke afspraak heeft of dat u gaat shoppen met uw beste vriendin. Niet alleen scherpe prijzen, maar ook een uitstekende service staan bij Rayontaxi Delfgauw centraal. U kunt te allen tijde rekenen op kwalitatief taxivervoer. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en denken bovendien graag met u mee. 

Rayontaxi Delfgauw voor particulier- en zakelijk taxivervoer

Zowel zakelijke klanten als mensen die een avondje uit willen in Delfgauw, kunnen een beroep doen op onze taxiservice. Wij zijn beter dan alle concurrenten in de regio, mede dankzij onze scherpe taxitarieven. Bovendien zijn wij een aantrekkelijke partner om zaken mee te doen dankzij onze uitstekende service. Kortom, of u nu naar het ziekenhuis moet of een zakelijke vlucht moet halen op Schiphol Airport, Rayontaxi Delfgauw komt graag voor u in actie. Hebt u vaker een taxi nodig? Mail ons gerust voor een offerte en ontvang antwoord terug binnen 24 uur. 

U kunt u taxi in alle wijken van Delfgauw bestellen:

  • Oud Delfgauw
  • Emerald
  • Ruyven

Taxiservice Delfgauw

In de taxi kan u ook eenvoudig met pin of credit card betalen.

Contact opnemen of een taxi reserveren?

  • Bel: 015 - 263 7777
  • Of gebruik het onderstaande formulier
https://www.rayontaxi.com/index.php?option=com_chronoforms5&act=render&action=load_captcha&chronoform=contactformulierregio&action_id=6&tvout=ajax&rand=1494401974

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Akkoord & sluiten