Goedkoop met
de taxi naar Schiphol
v.a. €79,50!

Uw vakantie begint natuurlijk bij de voordeur. Wilt u op comfortabele wijze naar de vertrekhal worden gebracht en zoekt u een taxi in de regio Delft en dan specifiek voor vervoer naar Schiphol? Rayontaxi Schiphol brengt u graag naar de luchthaven toe. Dat geldt ook als u naar Rotterdam The Hague Airport toe moet of als u voor zaken naar het buitenland moet. Tijdens uw taxirit kunt u gemakkelijk uw zakelijke afspraak voorbereiden. Bel ons op het telefoonnummer 015-2637777 om uw taxirit in te plannen. 

Taxivervoer naar Schiphol

Rayontaxi brengt u zowel naar Schiphol Airport als Rotterdam The Hague Airport. Voor een taxirit met onze taxichauffeur naar Schiphol wordt altijd een vast tarief in rekening gebracht. Als u op zoek bent naar een taxibedrijf, zoekt u dan niet verder, want een beroep doen op de service van Rayontaxi levert u altijd voordelen op. Zo betaalt u altijd een scherp tarief en bovendien kunt u pinnen in de taxi of kiezen voor creditcard betaling.

Luxe taxiservice naar Schiphol

U zoekt een taxi in regio Delft voor personenvervoer naar Schiphol of u wilt een business taxi inplannen voor uw reis naar de luchthaven? Voor de beste taxi in de regio neemt u contact met Rayontaxi. Bij terugkomst op het vliegveld van Amsterdam of Rotterdam staat onze taxichauffeur uiteraard weer op u te wachten. Rayontaxi is met haar scherpe taxitarieven de concurrerende taxi in de regio, maar dan beter. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte bij ons op.

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Akkoord & sluiten