Chauffeur verhuur service

Rayontaxi is een taxibedrijf dat chauffeursdiensten verzorgt van en naar locaties in heel Nederland, België en Luxemburg. Vanuit regio Delft en Haaglanden.

Chauffeur verhuur

Voor elke gelegenheid bieden wij u een vervoersdienst op maat met chauffeur! Met de taxi of met uw eigen auto of bedrijfswagen, u heeft de keuze zelf. Uw Rayontaxi chauffeur bezit het certificaat basis chauffeur, maar u heeft ook de beschikking over een gediplomeerd VIP chauffeur. Deze "chauffeur verhuur" dienst is al mogelijk vanaf een minimale huurperiode van 3 uur.

Indien u dit wenst kunt u eventueel ook een VIP Chauffeur/Gediplomeerd Persoonsbeveiliger inhuren voor het vervoer.

Tarief chauffeur verhuur

Tarieven voor het huren van een chauffeur zijn sterk afhankelijk van uw wensen. De locatie en de verhuurtijd, het "soort" chauffeur en of wij voor vervoer zorgen of uzelf zijn allemaal factoren die het onmogelijk maken om op voorhand via deze pagina van de website een standaard tarief voor u te vermelden.

Meer weten?

Bel ons geheel vrijblijvend via 015 – 263 7777 of stuur een e-mail maar zodat wij u kunnen informeren over alle mogelijkheden en een passend tarief kunnen aanbieden.

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Akkoord & sluiten