Modern taxivervoer met ouderwetse service

Bent u geïnteresseerd in het huren van een touringcar? Bij Noot personenvervoer kunt u diverse auto’s en bussen huren om u te laten vervoeren van A naar B. Wij beschikken over een groot wagenpark met diverse touringcars met een divers aantal stoelen. U kunt al een bus huren vanaf 16 personen tot maximaal 62. Hierbij kunt u ook geheel zelf bepalen welk comfort en/of luxe u wilt tijdens uw reis. U kunt ons boeken in de regio van Ede – van Arnhem tot Amersfoort en Utrecht. 

 

Schokdempers vangen de schokken op die de auto ervaart tijdens het rijden over de weg. Het rijden over een verkeersdrempel, of hobbelig wegdek wordt mogelijk gemaakt door schokdempers. Daarom valt het tijdens bepaalde rij omstandigheden ook direct op zodra één, of meerdere, schokdemper(s) toe is/ zijn aan vervanging. Lees verder...

 

  

Als je net een nieuwe auto hebt gekocht dan is het belangrijk om na te denken wat de beste autoverzekering voor jou is. Een WA autoverzekering is sowieso al verplicht, maar heb jij al eens nagedacht over een WA beperkt casco autoverzekering? Als dat niet het geval is, dan is het een goed idee om die mogelijkheid te overwegen.

  

Ga je binnenkort naar Turkije op een lekkere zonvakanties? Dan is het wel nodig om van tevoren een visum aan te schaffen. Het is mogelijk om dit op de luchthaven in Turkije te doen, maar dan sta je vaak lang in de rij. Het is daarom handiger om van tevoren een visum aan te vragen, dit kan tegenwoordig eenvoudig online. En je hebt het visum bovendien al binnen enkele dagen in huis. Vervolgens is het elektronische visum zes maanden geldig en kan je deze binnen deze periode naar en vanuit Turkije reizen.

 

 

  

Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Meer informatie Akkoord & sluiten